Laserskärning

 

Välkommen till Laserskärning med TruLaser 3030

Laser 3030

Välkommen till världen av högprecisionsskärning med
TruLaser 3030 – en banbrytande maskin inom laserskärning som markerar ett betydande framsteg i vårt erbjudande av bearbetningstjänster. Denna toppmoderna utrustning symboliserar en ny era av effektivitet och flexibilitet för våra kunders mest komplexa och krävande projekt.

Varför välja TruLaser 3030 för ditt projekt?

TruLaser 3030, med sin kraftfulla TruDisk fastkroppslaser, står i en klass för sig när det gäller skärkvalitet. Den erbjuder oöverträffad precision och konsistens över ett brett spektrum av material och tjocklekar, vilket gör den till den ultimata lösningen för att skära allt från finaste tunnplåt till robusta tjocka material. 

Dess förmåga att leverera ren och exakt skärning under olika förhållanden är oöverträffad, vilket säkerställer att dina projekt inte bara möter, men överträffar förväntningarna.

Kostnadseffektiv produktion

I dagens snabbt föränderliga industriella miljö är effektivitet och kostnadskontroll kritiska faktorer för framgång.

TruLaser 3030 är konstruerad med just detta i åtanke. Maskinen maximerar din produktionskapacitet samtidigt som den håller driftkostnaderna till ett minimum, tack vare dess energieffektivitet och minskade behov av underhåll.

Denna balans mellan prestanda och kostnadseffektivitet gör den till ett oslagbart verktyg i tillverkningsprocessen.

Användningsområden och flexibilitet

TruLaser 3030:s mångsidighet gör den till en ovärderlig resurs för en mängd olika sektorer. Oavsett om det gäller detaljerade komponenter för maskinbyggnad, precisionsskärning för fordonsindustrin, delikata delar för finmekanik, eller robusta element för byggbranschen, möjliggör TruLaser 3030 en ny nivå av kreativitet och innovation. Dess förmåga att anpassa sig till olika material och komplexa designkrav öppnar upp för nya möjligheter i tillverkningsprocessen.

 

Cahbo: Din partner för framtiden 

Cahbo är vi engagerade i att erbjuda våra kunder tillgång till de senaste framstegen inom laserteknik. Genom att integrera TruLaser 3030 i vårt redan omfattande sortiment av plåtbearbetningsmaskiner, kan vi stödja dina projekt med en nivå av precision och effektivitet som tidigare varit ouppnåelig. Vårt team av experter är här för att guida dig genom de många fördelarna som TruLaser 3030 erbjuder, säkerställa att du får mest möjliga värde från dina investeringar i tillverkningsteknik.

Steget vidare 

Är du redo att utforska hur TruLaser 3030 kan revolutionera ditt företags skärmöjligheter? Besök vår webbplats på Cahbo för djupare insikter eller kontakta vårt dedikerade säljteam för en personlig konsultation. Vi är här för att hjälpa dig att navigera i valet av rätt bearbetningslösningar som matchar dina unika behov och mål. 

Med TruLaser 3030 väljer du inte bara en maskin; du väljer en framtid där gränserna för precision, effektivitet och kvalitet ständigt utmanas och utvidgas. Cahbo är stolta över att vara din partner på denna resa mot innovation och framgång.

Tekniska Specifikationer för TruLaser 3030 

  • Lasertyp: TruDisk Fiberlaser 
  • Lasereffekt: 3 kW  
  • Arbetsområde (X x Y): 3000 mm x 1500 mm 
  • Maximal plåttjocklek: 
  • Kolstål: upp till 20 mm 
  • Rostfritt stål: upp till 15 mm 
  • Aluminium: upp till 15 mm 
  • Koppar: upp till 6 mm 
  • Mässing: upp till 6 mm